Η καθαρότητα της αύρας της γης

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, δεν μας είναι και τόσο πρωτόγνωρη αν το εξετάσουμε από μυητικής πλευράς!

Η καθαρότητα της αύρας της γης έχει παραβιαστεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια από διάφορα γεγονότα, των οποίων η απαρίθμηση δεν θα χωρούσε ούτε σε εγκυκλοπαίδεια…

Ο άνθρωπος καταφέρθηκε εναντίον του ανθρώπου χρησιμοποιώντας προσχήματα που επίσης δεν θα χωρούσαν σε εγκυκλοπαίδεια…

Καταφέρθηκε εναντίον του ζωϊκού βασιλείου προς χάριν της τροφής, με ανορθόδοξους τρόπους που επίσης δεν θα χωρούσαν σε εγκυκλοπαίδεια…

Καταφέρθηκε εναντίον του φυτικού βασιλείου προς χάριν της τροφής ή/και πολέμων με ανορθόδοξους τρόπους που επίσης δεν θα χωρούσαν σε εγκυκλοπαίδεια…

Καταφέρθηκε εναντίον του ορυκτού βασιλείου προς χάριν πολέμων με ανορθόδοξους τρόπους που επίσης δεν θα χωρούσαν σε εγκυκλοπαίδεια…

Και ασφαλώς και εναντίον και της πεμπτουσίας (5ο στοιχείο) συνδυάζοντας όλα τα ανωτέρω.

Γνωρίζαμε ήδη, ότι κάθε μύηση, ή κάθε πέρασμα σε ανώτερο επίπεδο προϋποθέτει έναν προηγούμενο «θάνατο» του παλιού και γέννηση του νέου (μύθοι Χιράμ, Οσίριδος και Διονύσου).

Η ανθρωπότητα πλέον σήμερα, αφού πέρασε την εποχή της επιφανειακής (δυστυχώς) δήθεν αναζήτησης με διάφορα μέσα όπως ταινίες (κώδικες, φωτισμένοι, συνωμοσίες κ.α.), ημιμαθή παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση, γέννησης πληθώρας αμφίβολων οργανώσεων «αφύπνισης…» και «φώτισης…» δήθεν εσωτερικής αναζήτησης αλλά πιο πολύ εγωϊστικής αυτοϊκανοποίησης, αντιπαράθεσης και εκμετάλλευσης (ψυχικής και οικονομικής) της δίψας ενδοσκόπησης, δίνει τώρα σιγά-σιγά το χώρο και το χρόνο της σε έναν επακόλουθο προβληματισμό και την επανεξέταση της στάσης της.

Δυστυχώς δεν το κάνει από δική της επιλογή…, αλλά αναγκαστικά λόγω καταστάσεων. Και αυτό θα κάνει δυσκολότερη την επαναφορά της.

Ίσως δεν είναι αρκετά ορατό όλο αυτό ακόμη, αλλά σύντομα θα έρθει και η πλήρης εμφάνισή του.

Η θεία σπίθα συνεχίζει να αναζητά απεγνωσμένα τη χαραμάδα έκφρασής της, και θα συνεχίσει να το κάνει, διότι απλά αναζητά το όμοιό της!

Άλλωστε αυτός είναι ο διαχρονικός σκοπός και στόχος των Μυητικών Οργανισμών κάθε είδους.

Όλοι οι ανορθόδοξοι τρόποι επέμβασής μας στην δημιουργία αρχίζουν να διορθώνονται με θύματα τους θύτες των τρόπων αυτών. Τους ανθρώπους!

Ίσως πρώτη φορά θύτης και θύμα ταυτίζονται.

Προγραμματισμοί σε διάφορα επίπεδα εκδηλώσεων της καθημερινής μας ζωής θα αναθεωρηθούν.

Εγωϊσμοί θα πονέσουν! Σχέσεις μεταξύ ανθρώπων αλλά και μεταξύ ανθρώπων και καταστάσεων θα περάσουν από νέες σκέψεις και νέα φίλτρα θα μπουν στη ζωή μας.

Η επανεξέταση αγαθών και αξιών θα είναι στο προσκήνιο τα επόμενα χρόνια.

Θα δούμε οργανώσεις που δρούσαν «εν οικονομία» του πραγματικού σκοπού, να δοκιμάζονται ανεξίτηλα.

Συμμετοχές που πραγματοποιήθηκαν «εξ ανάγκης (ματαιόδοξης)» θα επανεξετασθούν.

Η αναθεώρηση αυτή πραγμάτων, αξιών και καταστάσεων δεν θα γίνει άκαπνα. Δυστυχώς τα μεταβατικά στάδια πάντοτε έχουν και αθώα θύματα. Το όμοιο όμως θα ξαναβρεί το όμοιό του σε δεύτερο χρόνο!

Ψήγματα δειλής ενότητας και αλληλεγγύης κάνουν δειλά-δειλά την μικρή (έστω και ιδιοτελή) εμφάνισή τους και ανιχνεύουν το έδαφος… για να τολμήσουν να δραστηριοποιηθούν!

Οι μυημένοι, τουλάχιστον όσοι νοιώθουν εντός τους τη Μύηση και όχι όσοι απλά φοράνε στολή μυημένου, «γνωρίζουν» ότι κάθε δοκιμασία είναι και προϋπόθεση αναγέννησης. Οι υπόλοιποι κολυμπούν σε αχαρτογράφητα νερά.

Ας ευχηθούμε η γέννηση του νέου που θα ακολουθήσει το θάνατο του παλιού να συντομεύσει την παρουσία της, και η κρίση που ζούμε να αφυπνίσει την ανθρωπότητα.

Άλλωστε ο μόνος λόγος που γεννήθηκαν και υπάρχουν τα Τάγματα είναι «η βελτίωση της αύρας του πλανήτη».

Ζητώ συγγνώμη που απογοητεύω όσους πήγαν για άλλο λόγο!

Share: